Hetkel Miami Interit esindav 37-aastane Messi kuulus Prantsuse tippklubi PSG ridadesse aastatel 2021-23.

Belgia poolkaitsja Brecht Dejaegere, kes mängis mullu USA-s FC Charlotte`i ridades, avalikustas Belgia rahvusringhäälingule RTBF oma jutuajamise Messiga.

Dejaegere ei varja, et Messiga näost näkku kohtumine oli tema karjääri üks meeldejäävamaid hetki. Ta sai oma suure iidoliga jutule pärast Charlotte`i ja Inter mängu.

„Lõpuvile järel küsisin temalt [Messilt], kas ta tunneb end Miamis paremini kui Prantsusmaal. Ütlesin talle, et mängisin Pariisis tema vastu ka Toulouse’i klubiga. Ta ei mäletanud mind… aga see [kohtumine] oli mu lapsepõlveunistus, mis täitus. Messi on alati olnud minu lemmikmängija!“

Hetkel kodumaal Kortrijki klubi esindav Dejaegere lisas: „Ja sel päeval ütles Messi mulle, et tema jaoks oli PSG aeg „la merda“ [tõlkes jama]. Jah, „la merda“, nii ta ütles. Tema sõnul võeti teda algul hästi vastu, kuid kui nad Meistrite liigas ebaõnnestusid, kostitati teda igas mängus vilekooriga.“

Messi võitis PSG-ga küll kaks Prantsuse meistritiitlit ja korra Prantsuse karika, kuid Meistrite liigas kukuti mõlemal hooajal välja juba kaheksandikfinaalis.