Kaamos karikasarja eelringis kahvatult mänginud suvepealinlased alustasid kahvatult ka kohtumist Rumeenias, sest nende esimesed rünnakud päädisid kahe pallikaotuse ja nelja möödaviskega. Kolme ja poole minutiga jäid külalised 0:11 kaotusseisu ning peagi oli vahe juba 13 silma. Kuid Robert Valge ja Oliver Suuroru tabamuste abil jõudsid pärnakad avaveerandi lõpus eel viie silma kaugusele ja kümne minuti järel olid Vitali Stepanovski hoolealused taga 17:25.

Teise veerandi alguse 7:0 spurdiga vähendasid pärnakad vahe vaid ühele punktile. Kuid 26:27 seisult lasi Pärnu Sadam vastastel teha 10:0 vahespurdi ning Eesti meeskond kaotas esimese poolaja 34:40.

Veel kolmanda veerandaja keskpaigas oli Pärnu taga 11 silmaga, aga seejärel hakkasid nad Valge ja Christian Bradfordi vedamisel jõuliselt vahe vähendama. Otsustava perioodi eel oli Pärnu taga 53:55, aga kuus ja pool minutit enne normaalaja lõppu viis Ajiri Johnson külalised esmakordselt juhtima (59:58). Otsustavat edu ei saanud kumbki sats ning sotid tehti selgeks lõpuminutitega.

Rumeenlased keerasid viimase pooleteist minutiga mängu enda kasuks

Bradfordi kaks tabavat vabaviset viisid Pärnu poolteist minutit enne normaalajal lõppu ette 65:62. Pitesti meeskonna poolel võttis asjad üle ameeriklane Austin Price, kes viskas külaliste kasuks viis järjestikust punkti. 65:67 kaotusseisus sai Pärnu viimase rünnaku, kus Bradford põrgatas pikalt üksi ning seejärel saatis ameeriklane üle vastase käe teele üliraske kolmese, mis rõngast ei läbinud.

65:67 kaotusmängus viskasid Pärnu parematena viskasid Valge 20, Bradford 12 ja Okko Järvi 10 punkti. Pärnule said suuresti saatuslikuks kahepuntkivisked, mida tabati vaid 31%-ga (9/29). Kaotajate edukamad olid Corey Allen-Williams 17 ja Price 14-ga.

Järgmisel nädalal võõrustab Pärnu eurosarjas kodus teist Rumeenia klubi Oradea ning kahe nädala pärast võetakse kodus mõõtu Poola satsiga Stargardi Spojnia.