Kalev/Cramo langes Meistrite liiga eelringis viimasel tõkkel ning Eesti-Läti liigas on meeskonnal kirjas kaotus Riia VEF-ile ning raske võit Läti Ülikooli üle. Juba kolmapäeval võtavad FIBA Europe Cupis tallinlased kodupubliku ees mõõtu Prantsusmaa kõrgliiga meeskonnaga Le Portel.

„Roosiline pole algus olnud ning kõigil on löönud natuke vaimu ja enesekindluse kõikuma. Meil oli selge eesmärk Meistrite liiga ja alates augusti algusest tegime kõvasti tööd. Keegi pole midagi üle jala lasknud ja panustasime sinna suhteliselt palju, aga ma ei teagi, kas asjaolude kokkulangemisel olime nii kehvad. Või me ei saanud piisavalt kiiresti ühele lehele. Aga tagantjärgi on hea järeldusi teha,“ lausus Kalev/Cramo ääremängija Kregor Hermet.

Ta jätkas: „Esimene hooaja siht meil ei õnnestunud, aga Eesti-Läti liiga läks käima ning meil pole kaua aega atra seada, sest peame hakkama mängima ja madalseisust üle saame. Muud polegi, et peame rasket tööd tegema edasi ja endasse uskuma. Kui saame jalad alla ja mõne hea võidu, siis duhh tuleb kergemini tagasi.“

27-aastase korvpalluri sõnul on sellises olukorras peamine, et garderoob püsiks ühtsena ning trennid intensiivsena.

„Raske trennis ja kerge lahingus. Peamine on ühtsus, sest mängud on üksteise osas – me siin suuri prallesid ei jõua teha ja bowlingusse ei saa minna. Kõik teavad, et siin klubis ootame ainult võitu. See on tähtis, et kõik sellest aru saaks. Ja oluline on üksteise toetus, et kui kellelgi on raskemad ajad, siis kui tiim on taga, on sellest kergem välja tulla. Usun, et suudame head mängu näidata küll,“ märkis 205-sentimeetrine korvpallur.

Vaata, kui hästi on suvel liitunud mängijad meeskonda sulandunud, kuidas reageeris klubi raskele mängule Läti Ülikooliga ning kui oluline on eurosarjas personaalselt õnnestuda.