Eile kaotas Selver x TalTech neljanda ametliku mängu järjest – teise Cronimet Liigas –, kui kodusaalis jäädi 0:3 (23:25, 15:25, 25:27) alla lätlaste Jekabpilsile. Nädal varem saadi samasugune sahmakas Tartu Bigbankilt.

Eilse mängu kõnekaim liigutus oli põhisidemängija Ivan Markovici välja vahetamine kolmandas geimis 19-aastase Tristan Urbi vastu.

„Sipleme ikka samade asjade peal. Mängust puudub sära ja võitlust on ainult siis, kui oleme eduseisus. Toimuvad lihtsad ärakukkumised – üks-kaks punkti ja siis on juba tuju läinud. Kõige hullem on, et anname punkte ära väga lihtsates olukordades. Kui servi vastuvõtt on käes, siis ei ründa tihtipeale headelt positsioonidelt, vaid vahel peavad ründajad vaatama, kus see pall üldse on,“ rääkis Toobal.

„Probleeme on üksteise mõistmise ja tõste kvaliteediga. Oleme nende asjaega maadelnud juba mitmendat nädalat ja tegeleme endiselt. Kahjuks pole näinud, et me trennis paremini oleks teinud. Noore sidemängijaga, kes [eile] sisse tuli, saime asjad paremini toimima kui põhisidega.“

Toobal ei teinud saladust, et pole hetkel Markoviciga rahul, kuid mäng ei kärise peatreeneri sõnul ainult tema pealt.