Kuigi Cora ja Ralf lahutasid oma abielu juba 2015. aastal, siis viimastel nädalatel on nende omavahelised suhted Saksamaa meedias palju kõneainet pakkunud.

Nimelt andis Ralf Schumacher juuli keskel avalikkusele teada, et on gei. Corale tuli uudis eksabikaasa homoseksuaalsusest suure üllatusena ja ta on seejärel korduvalt kritiseerinud nii Ralfi kui ka tema uut elukaaslast Etienne Bousquet-Cassagne’t.

„Praegu tunnen, et mind kasutati abielu vältel ära ja raiskasin oma parimad aastad,“ tunneb Cora ennast petetuna.

David Schumacher on aga Cora käitumisest väga häiritud ja soovib, et ema lõpetaks meedias avalikult musta pesu pesemise.

„Kahjuks on mu emal olnud pikka aega vaimsed probleemid, nagu te ka ise tema sotsiaalmeedias näha võite. Kui olin nelja või viie aastane, siis tahtis ta autoga vastu puud sõita, et kõigega lõpp teha, kusjuures olin ise kõrvalistmel. Mõned aastat hiljem läks ta kinnisesse asutusse ja olin väga õnnelik, kui mu isa tuli,“ lausus David Schumacher Instagrami postituses, mis mõned tunnid hiljem kustutati. „Kui vanemad oma abielu lahutasid, siis ähvardas ema, et hävitab mu elu, kui temaga koos ei ela. Olen emale korduvalt võimalusi andnud ja proovinud temaga ära leppida, aga kahjuks pole sellest midagi välja tulnud, sest ta kukub uuesti vaimselt auku ja läheb hulluks.“

„Ema, jäta meid lõpuks rahule! See on esimene ja viimane kord, kui ma seda avalikult kommenteerin,“ lisas ta.

Schumacherid olid abielus aastatel 2001–2015. Abielu viimastel aastatel suhtles paar omavahel ainult advokaatide kaudu. Muuhulgas põhjustasid suure vaidluse Davidi hooldusõigus ja Ralf Schumacheri vara, mille väärtus on hinnanguliselt 100 miljonit eurot.

Ralf maksis pärast lahutust eksabikaasale kuus miljonit eurot, samuti jäi Cora Schumacherile Kölni lähistel asuv 1,3 miljoni euro väärtusega kodu.