Kangur naasis just töövisiidilt Hispaaniast, kus külastas Baskonia ja Bilbao meeskonda, et luua võimalikult hea kontakt Sander Raieste ja Kristian Kullamäe koduklubidega. Baskoniaga on keeruline, nagu alati, aga Kangur pääses isegi treeningutele. On huvitav kuulda, mida ta seal nägi ja kuidas üks treening võib muuta arvamust mõne mängija osas. Mis puudutab Raiestet, siis tema osalemine koondise novembri aknas on rohkem kui kahtlane. Pigem ta ei tule ja seda mitmel põhjusel. Esiteks, Euroliiga klubi vajab igat meest kui õhku ja teiseks on muresid tervisega. Saadet vaadates-kuulates saab tervisega seonduvast teada täpsemalt.

Põhjalikult sai saatejuhtide poolt ette võetud Euroliiga avavooru sündmused. Juhtus palju. Võtame näiteks Žalgirise ja Baskonia võidud, Rain Peerandi väljakul olemine kohtumises Alba – Panathinaikos, Madridi Reali kaotus ja Facuno Campazzo eemaldamine, treenerite Šarunas Jasikeviciuse ja Georgios Bartzokase sõnasõda peale Fenerbahce – Olympiakose mängu jne. Kangur annab lähemalt aimu, mis tunne on mängida Fenerbahce koduväljakul ja milline mees on Mike James, kellega tal on õnnestunud lühikest aega koos mängida Baskonias.

Otseloomulikult ei puudu saatest Eesti karikavõistluste eelringide kokkuvõte, Jaapani liiga uudised, kuna tõusva päikese maal läks käima korvpallihooaeg, killud NBA ja G-liigaga seonduvalt ning mõistagi saab tähelepanu rubriik „Nädala nähvakas“. Nautigem, kuniks saadet veel on.

1x
00:00