Liverpool alistas laupäeval võõrsil Crystal Palace’i 1:0. Kohtumise ainsa värava lõi Diogo Jota 9. minutil. 79. minutil pidi aga väljakult lahkuma võistkonna esiväravavaht Alisson Becker, kes vigastas tagareit.

Alisson on pidi reieprobleemide tõttu juba vahele jätma 21. septembri liigamängu Bournemouthiga. Nüüd on brasiillast ootamas aga pikem paus. Liverpooli peatreener Arne Sloti sõnul võib Alisson naasta alles pärast novembrikuist koondiseakent. Ka Liverpooli keskkaitsja Virgil van Dijki sõnul on puuriluku trauma kardetust problemaatilisem.

Antud perioodi sisse jäävad Liverpoolil mitmed tähtsad kohtumised. Premier League’is tuleb mängida näiteks Londoni Chelsea, Londoni Arsenali ja Aston Villaga. Meistrite liigas ootavad aga lähiajal ees matšid RB Leipzigi ja Leverkuseni Bayeriga.

Alissoni väljakult lahkumise järel seisis Liverpooli väravas 23-aastane tšehh Vitezslav Jaros, kes on klubis kolmanda puuriluku rollis. Liverpooli tavapärane teine number Caoimhin Kelleher jäi eilsest matšist eemale haiguse tõttu.

Liverpooli mured võivad olla aga veelgi tõsisemad. Nimelt tunnistas Slot mängujärgses intervjuus, et poolkaitsja Alexis Mac Allister võeti poolajal pingile kubemelihase probleemi tõttu.

Liverpoolil on Premier League’i liidrina koos 18 punkti. Teist kohta jagavad Manchester City ja Londoni Arsenal 17 punktiga.