Kalev/Cramo oli esimese poolaja järel 37:38 kaotusseisus, neljandale veerandile mindi vastu kalevlaste 63:61 juhtimisel. Eeldatavalt Optibet liiga nõrgim Läti võistkond näitas Kalevi spordihallis kõvasti hambaid ja kolm minutit enne lõppu oli Kalev/Cramo taga 72:74.

Kalevile tagasid võidu viimastel minutitel sisse läinud Hugo Toomi ja Kasper Suuroru kolmesed. Kogu mängu peale tabati kolmepunktiviskeid aga 22-st 5. Lisaks oldi hädas ka lauavõitluses, sest Läti klubi pallurid noppisid 18 ründelauda Kalev/Cramo 11 vastu.

Võitjate resultatiivseim oli 16 punktiga Kregor Hermet, Toom tõi 14 ja Anrijs Miška 12 punkti. Läti Ülikooli poolelt viskas 18-aastane tagamees Edvards Egle 16 punkti.

Mängu hetk (Anrijs Miška pealtpanek):

Kalev/Cramo on seni ainus Eesti klubi, kes on Eesti-Läti liiga hooaega alustanud. Avamängus jäädi Riia VEF-ile alla koguni 63:84. Läti Ülikool on praeguseks pidanud kolm kohtumist ning kõik need kaotanud. Avamängus kaotas Läti Ülikool koduväljakul Valmiera Glass Via’le 72:92. Teises matšis jäädi võõrsil BK Ogrele alla aga 74:90.

Kalev/Cramot ei saanud tänases kohtumises aidata Kaspar Kitsing. Ukrainlasest eesliinimehe Artem Kovaloviga lõpetati täna koostöö kahepoolsel kokkuleppel.

Kalev/Cramot ootab lähiajal ees tihe graafik. Kuue päeva jooksul peetakse Kalevi Spordihallis kolm kohtumist, sealhulgas eurosarja avalahing ESSM Le Porteli vastu. Antud kohtumine toimub kolmapäeval kell 19.30.