Baskonia kaotas küll avapoolaja 32:38, aga kolmanda veerandaja lõpuks jõuti punkti kaugusele. Otsustaval veerandil haaras Baskonia 13:3 spurdi toel eduseisu ja viimastel minutitel Partizan enam ohtu ei kujutanud.

Raieste kuulus Baskonia koosseisu, kuid väljakule ei pääsenud. Baskonia peatreener Pablo Laso rääkis enne kohtumist, et eestlasele teeb muret kubemelihas.

Baskonia parimad olid Markus Howard 17 ja Timothe Luwawu-Cabarrot 15 silmaga. Partizani kasuks viskas Tyrique Jones 22 ja Brandon Davies 20 punkti.

Eelmisel hooajal põhiturniiri võitnud Madridi Real tunnistas aga võõrsil Müncheni Bayerni 97:89 paremust. Kusjuures enne viimast veerandaega juhtis Hispaania tippklubi veel üheksa punktiga.

Bayerni resultatiivseimaks kerkis Shabazz Napier 25 silmaga, Reali eest kogus Facundo Campazzo 19 punkti ja üheksa korvisöötu.

Reali jaoks oli tegemist kolmanda järjestikuse kaotusega. Hispaania superkarikafinaalis jäädi alla Malaga Unicajale ning koduliiga avavoorus uustulnuk Coruñale.

Võidu sai kirja ka Tel Avivi Maccabi, kes oli parem Lyon-Villeurbanne’i ASVEL-ist 89:82. Maccabi poolelt säras kaksikduubliga Tamir Blatt, kelle arvele jäi 21 punkti ja 12 korvisöötu.