Ameerika korvpallur teatas, et tahab saada preestriks.

„Kui ma selle lühidalt kokku võtan, siis lahkun korvpallist, et järgida Jumalat,“ ütles Griffin oma YouTube’i kanalil. „Ma tean, et paljude silmis tundub see allaandmisena, kuid ma tahan, et te teaksite, et olen ülimalt põnevil, sest saan teenida Jumalat kogu oma südamega.“

Griffin valiti NBA-sse kaks aastat tagasi Atlanta Hawksi poolt. Debüüthooajal viskas noor ameeriklane keskmiselt 8,9 punkti mängu kohta ning tabas kahes matšis ka lõpusekundil võidukorvi. Tänavu juunis vahetati Griffin pärast vigastustest räsitud hooaega Houston Rocketsisse, kuid poolteist nädalat tagasi otsustati poolte kokkuleppel leping lõpetada.

Nüüd teatas korvpallur karjääri lõpetamisest. Griffinil jäi lepingu lõpetamise tõttu saamata ligi 10 miljonit dollarit, millest 3,9 miljonit oleks laekunud algava hooaja eest. Ta teenis sõlmitud kokkuleppe kohaselt vaid 250 000 dollarit.

Griffin võitis 2019. aastal USA U16 vanuserühma koondisega Brasiilias Ameerika meistritiitli, olles üks tiimi põhimängijaid. Finaalis viskas ta Kanada vastu 18 punkti. Turniiri keskmisena kogus ta 13,5 punkti, 4,3 lauapalli ja 3,3 vaheltlõiget.