Old Traffordil saadud piinlik 0:3 kaotus jättis Unitedi Inglismaa meistriliigas 12. kohale. Kuue vooruga on Manchesteri tippklubi saanud juba kolm kaotust ja kogunud vaid seitse punkti.

Kui BBC Sport uuris Ten Hagilt, kas Unitedi juhtkond võib hakata otsima uut peatreenerit, vastas hollandlane: „Ma ei mõtle sellele [vallandamisele].“

„Otsustasime suvel omanike ja juhtkonnana kokku hoida. Oleme kõik samal lainel ja samas paadis, nii omanikud, töötajad kui ka mängijad. Ma ei muretse,“ jätkas Ten Hag. „Ma arvan, et meil läheb olukord paremaks. Vajame veidi aega.“

United jäi Tottenhami vastu kaotusseisu juba 3. minutil, kui keskkaitsja Micky van de Ven spurtis üle väljaku ja andis karistusalasse jõudes täpse söödu Brennan Johnsonile, kes suunas palli võrku.

42. minutil jäi United kümnekesi, sest meeskonna kapten Bruno Fernandes sai James Maddisonile tehtud vea eest punase kaardi.

Mängu täielikult dikteerinud Tottenhami kaks ülejäänud väravat lõid teisel poolajal Dejan Kulusevski ja Dominic Solanke.

Ten Hag juhendab Manchester Unitedit kolmandat hooaega. Kui debüüthooajal (2022/23) saavutati Premier League`is kolmas koht, siis mullu piirduti koduliigas alles kaheksanda kohaga, kuid võideti samas FA karikas.