Tartu võitis Cronimet Liiga hooaja avamängus TalTechi 3:0 (25:18, 25:19, 25:21), tulles välja kolmanda geimi 9:16 kaotusseisust. TalTechil ei saanud haiguse tõttu kaasa teha nende diagonaalründaja Lincoln Williams.

Juhkamit oli Tartul plaanis pärast kaht kindlat geimivõitu jalahäda tõttu säästa, kuid raskes seisus pidi Alar Rikberg ta siiski platsile tagasi saatma.

„Ei oskagi öelda (mis viimases geimis juhtus). Läksime geimile väga suure duhhiga peale. Temporündaja Hendrik Luukeni platsile tulek tekitas ülipalju positiivseid emotsioone. Ta tegi väga häid liigutusi, pani ässa ja andis kõigile väga palju juurde. Ta on ka ise väga emotsionaalne. Lõpupoole hakkasime aga ära vajuma ja siis vajutas [Martti] Juhkami üheksa meetri piiri peale ässa - palju õnne, hea serv oli. Oleksime ise saanud igas geimis palju rohkem ära teha. Ei mänginud praegu hästi. Aga see oli esimene mäng Cronimet Liigas. Siit saab ainult üles minna,“ rääkis TalTechi parimana 10 punkti toonud Täht otseülekande intervjuus.

Tartu resultatiivsemad olid Juhkami ja Stefan Kaibald 12 punktiga.

Vaata videost veel, mida rääkis Täht rünnakuliidri Williamsi puudumisest ning Serbia sidemängijast Ivan Markovici meeskonda sisse elamisest!