Külgvankritest olid esimeses võistlussõidus eestlastest parimad Markus Normak ja Karl-Albert Kasesalu, kes said seitsmenda koha. Ülar Karing ja Oliver Sebastian Lamp lõpetasid 12. kohal.

Külgvankrite teises sõidus olid Eesti koondislastest kiireimad Gert Gordejev ja Niki Debruyne, kes tõid kaheksanda koha. Normak ja Kasesalu lõpetasid kümnendal positsioonil. Ka kolmandas võistlussõidus tegid koondislastest parima tulemuse Gordejev ja Debruyne. Karing ja Lamp ületasid finišijoone 16. kohal.

„Eilses trennis sain aru, et selle kutiga on meil stardiasend suhteliselt hea ja võib üllatusi tulla,“ tõdes mõlemad stardivõidud võtnud Gordejev.

Quadide esimeses sõidus lõpetasid Kevin Saar ja Rasmus Sõna vastavalt 25. ja 26. kohal. Saar sõitis suurema osa sõidust kolmandal kohal, kuid kaks ringi enne lõppu lakkas ta masin töötamast. Teises võistlussõidus oli eestlastest parim kolmanda koha saavutanud Karl Robin Rillo. Sõna lõpetas sõidu 17. kohal.

Quadide viimase võistlussõidu edukaimad olid kolmandaks tulnud Rillo ja neljandana lõpetanud Saar. Ka selles sõidus oli Saarel tehnikaga ebaõnne. Masina rehv lõhkes, kuid ta sõitis siiski lõpuni. Üldarvestuses lõpetas Eesti quadide nimekirjas neljandal kohal ja külgvankrite arvestuses seitsmendal kohal.

„Eks mõru tunne on, poodium oli ikkagi eesmärk ja nii-nii napilt sellest ilma jääda on kahju,“ rääkis Saar. „Tunne on ikkagi väga valus, sai nii palju tööd tehtud ja kiirus oli meil kõigil olemas, aga ei olnud sel aastal jälle õnne,“ lisas Rillo.

Videointervjuud: