Charlotte asus kohtumist juhtima 56. minutil Karol Swiderski tabamusest. Kümme minutit hiljem tõi Messi tabloole viiginumbrid. Interi jaoks oli see kolmas viik järjest.

12. üleminutil tõstis Messi palli üle kuue kaitsja ning leidis Jordi Alba, kes suunas mänguvahendi omakorda peaga Luis Suarezele. Uruguay äss saatis palli paarilt meetrilt suure kaarega üle värava. Samal ajal põrkas Suarez kokku Charlotte’i puuriluku Kristijan Kahlinaga. Messi hinnangul oleks antud olukorras pidanud saama nad penalti.

Lõpuvile järel läks enesevalitsuse kaotanud Messi peakohtuniku jutule ning midagi head tal öelda ei olnud. „Sa oled üks kurja hingega l**apoeg,“ teatas Messi kohtunikule Mundo Deportivo teatel.

Vaatamata ebatsensuursele kõnepruugile pääses Messi antud olukorras kollase kaardiga.

Inter on samal ajal liikumas MLS-i põhihooaja võidu suunas. Idakonverentsi liidrina on neil koos 65 punkti. Teine on Columbus Crew 57 punktiga. Läänekonverentsis juhib LA Galaxy 58 punktiga. Meeskondadel on põhihooaja lõpuni kolm või neli kohtumist.

Liiga suurimaks väravakütiks on DC Unitedi ründaja Christian Benteke 21 väravaga. Interi parimaks väravakütiks on Suarez 17 tabamusega. Messil on kirjas 15 väravat.