Turniiri esimeses mängus kohtusid Kaldvee ja Lill Kanada kurlingupaariga Thornborough ja Larence. Kaldvee ja Lill alustasid kolme punkti võiduga ning oma eduseis kinnitati järgmises voorus nelja punkti röövimisega ehk punktid võideti vaatamata sellele, et vastasel oli kasutada viimase kivi eelis. Vastane vastas järgmises voorus kolme punkti võiduga, kuid järgmistes voorudes hoidsid eestlased saavutatud edumaad ning kohtumine lõppes veenva võiduga 9:4.

Teises mängus kohtus Eesti kurlingupaar taaskord kanadalastega, vastaseks olid Mallet ja Meister. Maailmameistrivõistluste hõbedad Kaldvee ja Lill ei jätnud vastasele võimalust. Esimeses voorus võideti neli punkti, teises rööviti üks punkt ning kolmandas ja neljandas rööviti lisaks veel kolm ja üks punkt. Vastane avas skoori alles 5. voorus kahe punkti võiduga, kuid juba kuuendas voorus võitsid eestlased neli punkti ning seitsmendat vooru enam ei mängitud. Kohtumine lõppes tulemusega 13:2.

Turniiri kolmandaks vastaseks oli olümpiamängude hõbemedalistidest Šveitsi kurlingupaar Perret ja Rios. Ka sel kohtumisel demonstreerisid eestlased oma tugevat ülekaalu. Kohtumine algas Eesti kahe punkti võiduga ning jätkati ühe ja kahe punkti röövimisega. Neljandas voorus võitis vastane kolm punkti, kuid juba viiendas vastasid Kaldvee ja Lill nelja punkti võitmisega ning kuuendat vooru enam ei mängitud. Kohtumine lõppes Eesti eduseisus 9:3.

Eesti kurlinguduo mängib täna alagrupis veel kaks mängu. Kohtutakse Kanada kurlingupaariga Cotter ja Cotter, kes hoiab eestlaste järel alagrupis teist kohta kahe võidu ja ühe kaotusega. Eestlaste viimaseks vastaseks on kanadalased Armstrong ja Griffith.

Teises alagrupis jagavad liidripositsiooni Saksamaa kurlingupaar Abbes ja Harsch ning Norra kurlingupaar Nedregotten ja Skaslien. Mõlemal on kolme peetud kohtumise järel kirjas kolm võitu.

Kanadas Vernonis toimuval suure slämmi Mixed Doubles Super Series teisel etapil võistleb 18 kurlingupaari. Kaldvee ja Lill mängivad sel hooajal Kanadas seitse rahvusvahelist turniiri. Möödunud nädalal Calgarys toimunud suure slämmi turniiri esimesel etapil saavutati võit.