Grasshoppers alistas laupäeval võõrsil Berni Young Boysi 1:0. Mängu ainsa värava lõi Giotto Morandi juba matši neljandal minutil. Sel hooajal seni paremkaitses tegutsenud Paskotši mängis sel korral keskkaitsjana. Tavapäraselt keskkaitses tegutsev lätlane Kristers Tobers jäi eilsest matšist trauma tõttu eemale.

Turniiritabelis kerkis Grasshoppers kaheksa punktiga kaheksandaks. Young Boys on kuue punktiga 11. positsioonil. Liiga liidriks on Thomas Häberli poolt juhendatav Servette 16 punktiga. Kolmel lähemal jälitajal on kaks punkti vähem, kuid kõigil on ka kaheksanda vooru matš veel pidamata.

Soome kõrgliigas sai valusa kaotuse tiitli eest heitlev HJK. Kevor Palumetsa koduklubi jäi koduväljakul Tampere Ilvesele alla 0:1. Algkoosseisus alustanud Palumets teenis 52. minutil kollase kaardi ning võeti 84. minutil pingile. Matši ainsa värava lõi Roope Riski 82. minutil.

Turniiritabelis on HJK nüüd kolmas 45 punktiga. Liidriks on Ilves 48-ga ja teiseks KuPS 47-ga. KuPS-il on üks mäng vähem peetud. HJK-l on pidada veel kaks kohtumist. 6. oktoobril minnakse koduväljakul vastamisi Haka’ga ning 19. oktoobril sõidetakse külla KuPS-ile.