Serviti juhtis 40. minutiks 26:23 ja tegi seejärel otsustava spurdi. 47. minutiks oli vahe kärisenud viie värava peale ja 53. minutiks kuuele väravale (33:27). Seda edu enam käest ei antud.

Serviti resultatiivseim oli Jürgen Rooba 11 väravaga, Alfred Timmo lisas kaheksa ja Kermo Saksing seitse tabamust.

Mistra parim oli Serhii Orlovskyi 10 väravaga.

“Mõõnad tulid sisse, kui kiirustasime liialt. Ise tegin ka mõne kiirustatud viske ja mõned halvad otsused ründes, mis tulid kohe meile kiirrünnakutena tagasi. Lõpus mängisime targalt, võtsime rünnakul rahulikult, mängisime positsioonid välja ja tegime korralikud visked,“ kommenteeris mängu kulgu Timmo.

“Algus jäigi selle passiivse kaitse peale. Olime uimased, siis proovisime natukene muuta oma strateegiat ning läksime rohkem vastu, siis jäi aga joon kogu aeg vabaks – sinna ta jäi,“ lausus Mistra poolelt viie värava omanik Arno Vare. „Eks meil on jällegi uus tiim see hooaeg ja pole kaitses kokkumängu veel hästi harjutada saanud. Ega see kaitsesuhtluse peale jääb ning muidugi oleme ka passiivsed vahepeal ja liiga lihtsalt laseme läbi.“

Meistriliiga jätkub oktoobri alguses, kui omavahel lähevad vastamisi Mistra ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ning Serviti ja HC Viimsi/Alexela.