Valladolid elas mängu esimese ehmatuse üle juba kolmandal minutil, kui Mallorca mehed leidsid hea läbisööduga Cyle Larini, kes pääses Heinaga silmitsi, kuid kõmmutas palli posti. Kohtunik fikseeris lõpuks selles olukorras ka suluseisu.

Üheksandal minutil sai Kanada koondise ründaja Larin peaga löögile, ent kaitsjad suutsid teda piisavalt takistada ja pall ei lennanud värava raamidesse.

19. minutil tekkis Valladolidil esimene suurepärane võimalus mänguskoori avamiseks, ent Juanmi Latasa karistusalast tehtud pealelöök lendas posti.

23. minutil tegi Hein esimese väga hea tõrje, kui lükkas võimsa kauglöögi järel palli ühe käega üle värava.

Kui mängitud sai poolt tundi, pääses karistusala joonelt vabalt löögile Valladolidi äärepoolkaitsja Darwin Machis, ent tema löögi järel vuhises pall paraku üle värava.

40. minutil tegi Hein teise tõrje, kui püüdis kindlalt Robert Navarro maapõrkega kauglöögi. Avapoolaja viimasel minutil lendas Hein vastaste tsenderdust püüdes seljaga õnnetult vastu värava posti, jäi murule lebama ja vajas tohterdamist. Õnneks sai eestlane ikka mängu jätkata.

Avapoolajal jäid pealelöögid Mallorca kasuks 7:5 (sh raamidesse 2:0).

Teine poolaeg

Võrgud hakkasid sahisema 59. minutist, mil Larin esimese palli Heina selja taha ja oma endise koduklubi väravasse virutas. Larin sai söödu kaitseliini taha, võttis esimese puutega palli omaks ja lõi teisega juba õhust peale.

75. minutil hiilgas Hein ilusa tõrjega nurgalöögi järel, kuid pidi 83. minutil võrgust noppima veel ühe palli, mille lõi sinna temaga üks-ühele pääsenud Hispaania ründaja Valery.

Valladolidi ainsa värava lõi neljandal üleminutil Ivan Sanchez kaugelt. Viimase minuti nurgalöögi järel saadeti ka Hein vastaste kasti, kuid ta meeskonnakaaslase nurgalöögi sooritus jäi madalaks.

Hetkel, mil teised klubid pole veel kaheksandas voorus murule tulnud, hoiab Valladolid 5 punktiga tagantpoolt kolmandat ehk 18. kohta.

Mängu statistika

Mängu eel

Londoni Arsenalist laenul olev 22-aastane Hein on sel hooajal kaitsnud Valladolidi väravat kõigis seitsmes La Liga mängus ja kuulub algkoosseisu ka Mallorca vastu.

Eestlasel on kirjas ka juba kolm nullimängu, mis on sündinud kõik koduväljakul: Espanyoli (1:0), Leganesi (0:0) ja Real Sociedadi (0:0) vastu. Lisaks on Hein teinud täismängu Madridi Reali (0:3), Barcelona (0:7), Celta Vigo (1:3) ja eelmises voorus Sevilla (1:2) vastu.

Real Valladolidi algkoosseis: