34-aastase poolkaitsja üleminek Venemaa armee keskspordiklubisse CSKA on vägagi üllatav, sest Pjanic on varem avalikult Venemaa algatatud agressioonisõda Ukrainas kritiseerinud.

Paari aasta eest avalikustas Pjanic ühes intervjuus, et Bosnia ja Hertsegoviina koondis lükkas tagasi ettepaneku Venemaa koondisega mängimiseks.

„Ütlesin meie koondise spordibossile, et Venemaa vastu pole mõtet mängida, sest neil on FIFA ja UEFA tegevuste suhtes keeld. Miks me mängiksime? Kogu maailm kannatab mingil moel sõja tõttu, miks peaksime siis olema esimene riik, kes nende vastu mängib?“ sõnas poolkaitsja toona.

Ta lisas: „Mul ei ole Venemaa jalgpallurite vastu midagi, kuid me peame teiste riikidega samal rindepoolel olema. Ma ei saaks sellist matši mängida.“

Nüüd on aga jalgpallur liitunud otseselt Venemaa armeega seotud Moskva CSKA-ga. Täna tuli selle kohta ametlik teade.

Moskva tippklubi jagas alltoodud videot, kus Pjanic tutvustab end ja ratsutab lõpus valge hobuse seljas CSKA staadioni murul.

Bosnia ja Hertsegoviina koondislane on varem esindanud ka selliseid tippklubisid nagu Lyon, AS Roma, Juventus ja Barcelona. Rahvuskoondises on Pjanic pidanud 115 mängu ja löönud 18 väravat. Kaks viimast aastat oli Pjanic mänginud Araabia Ühendemiraatide klubis Sharjah FC-s.

Jaga
Kommentaarid