191 cm pikkune tagamängija kuulus aastate jooksul Chicago Bullsi, New York Knicksi, Cleveland Cavaliersi, Minnesota Timberwolvesi, Detroit Pistonsi ja viimati Memphis Grizzliese ridadesse.

Kõige edukamad aastad veetis Rose Bullsis, kelle hingekirja kuulus ta aastatel 2008. kuni 2016. 2011. aastal nimetati ta ka NBA põhihooajaks kõige väärtuslikumaks mängijaks (MVP). NBA All-Star võistkonda kuulus ta aastatel 2010. - 2012. 2009. aastal nimetati ta aga liiga parimaks noormängijaks.

Ka statistiliselt oli Rose’i jaoks kõige edukamaks hooaeg 2010/11, kui ta viskas keskmiselt 25,0 punkti, võttis 4,1 lauapalli ja jagas kaaslastele 7,7 resultatiivset söötu. Bulls jõudis toona lõpuks välja idakonverentsi finaali, kus kaotati Miami Heatile mängudega 1:4.

„Minu elu järgmine peatükk kujutab endast uute unistuste püüdmist ja enese arendamist,“ sõnas Rose väljaandele The Athletic.

„Tean, et andsin korvpalli jaoks endast kõik. Seega tunnen end oma otsuses kindlalt,“ lisas Rose ESPN-ile. „Korvpall oli minu jaoks lihtsalt algus. Nüüd on oluline, et annaksin perekonna jaoks endast maksimumi. Nad väärivad seda.“