Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula tunnistas kohtumise järel, et Türgis toimunud Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril jäi arvestatav osa meeskonnast haigeks, kuid selle taha ta pugeda ei soovinud.

„Seda on näha nägudestki. On näod valged ja teisel poolajal kustusime täielikult füüsiliselt. Aga see pole endiselt vabandus. Meil on mingid tüüpvead nagu ka eelmistes kohtumistes. Kui meil tuleb sisse mõõn, siis me jääme mentaalselt hätta. Jääme passiivseks ja laseme pea norgu. See on suurem probleem. Kõige suurem vahe oligi täna selles, et üks meeskond viskas teisel poolajal sisse ja teine mööda. Kui nad juba selle vahe sisse said, siis me kustusime,“ analüüsis Rannula kohtumise järel.

Kalev/Cramo järgmine kohtumine seisab ees alles 5. oktoobri, kui võõrustatakse Läti Ülikooli. Rannula arvates on lühike paus vajalik, et haavad ära lakkuda ning pead ja kehad korda saada. „Loomulikult oli Türgist tulek mentaalselt nii või naa raske. Eks me olime selleks valmis. Aga kokkuvõttes see on hooaja algus ja üks mäng ning ma usun, et küll me siit veel kosume,“ lisas Rannula.

Vaata videointervjuust lisaks, mida rääkis Rannula tänasest mängust ja meeskonna uutest täiendustest!