Mäng algas Eesti klubile kohe raskelt, kui esimese kolme ja poole minutiga viskas Mogo kaks väravat ning lisas kolmandagi vaid seitse minutit hiljem. Avakolmandik lõppes Mogo 3:0 eduseisus.

Teise kolmandiku teisel minutil tabas taaskord Mogo ja seis oli 4:0. Kui mängitud oli täpselt pool mängust, lõid lätlased oma viienda värava. HC Panter vahetas väravas olnud Villem-Henrik Koitmaa nädalavahetusel Tallinna klubiga liitunud Arvo Konttila vastu, kuid Mogo väravatesadu jätkus ning teisele vaheajale läksid lätlased juba 8:0 eduseisus.

Kolmandal kolmandikul suutsid pantrid kaks väravat tagasi visata, kui täpsed olid Saveli Novikov ja Daniil Fursa, kuid mängu lõpuks teenis Mogo siiski 10:2 võidu.

Tallinna HC Panter on hooaja esimesest seitsmest mängust võitnud viis, millega ollakse turniiritabelis 10 silmaga esimesel kohal. Järgmise mängu peab Tallinna klubi laupäeval, 28. septembril kell 13.00, kui Riias kohtutakse teist korda sel hooaja HK Prizmaga. Esimene omavaheline mäng lõppes tänavu Eesti klubi 6:2 võiduga.