Koduväljakul mänginud Viimsi võitis tasavägise avaveerandi 19:16, ent teine perioood kuulus selgelt Raplale (29:17), kes said poolajaks 45:36 eduseisu. Kolmanda neljandiku lõpuks vahe püsis ja Rapla juhtis tulemusega 62:52. Pööret ei toonud mängu ka lõpuveerand.

Rapla parimad olid Jalyn Mccreary 20, Hendrik Eelmäe 17 ja Brandon Mckissic 15 punktiga. Mckissic võttis ka kaheksa lauapalli ja jagas kuus resultatiivset söötu.

Viimsi poolel jõudis Kaspar Kuusmaa 19 punktini (sh kolmesed 3/8), Omar Pajic tõi 18 punkti ja seitse lauapalli ning Mark-Andreas Jaakson 13 punkti.

Raplal on nüüd tabelis neli võitu, Viimsil kaks võitu ja kaks kaotust.

Mängu eel

Viimsi korvpalliklubi on hooaega alustanud kahe võidu ja ühe kaotusega. Hooaja avamängus alistati Keila Coolbet 95:83, kolm päeva hiljem kaotati Tartu Ülikoolile 64:86 ning 22. septembril oldi põnevuslahingu järel parem TalTech/Alexelast 92:90. Rapla alistamise korral tõustakse karikavõistluste eelringis Brett Nõmme hoolealustega esikohta jagama.

Viimsi peatreener Valdo Lips: „Tahame järgmistes mängudes parandada oma võistkondliku kaitsemängu. Esimeses kolmes kohtumises oleme teinud liiga palju eksimusi meie süsteemile olulistes elementides. Seega üheks tähtsaks eesmärgiks mängus Rapla vastu on nende eksimuste vähendamine. Kui kaitses saame paremini hakkama ja rünnakul jätkame sama ladusalt kui seni, siis on meil ka Rapla vastu võimalus teha hea mäng, millega kodupublikule häid emotsioone pakkuda.“

Rapla jätkab karikavõistlusel täiseduga, olles kolmest kohtumisest teeninud kolm võitu. Selg on prügiseks tehtud Keila Korvpallikoolil (98:79), TalTech/Alexelal (97:80) ja Keila Coolbetil (97:54).

Kolmapäevase kohtumise pääsmeid on võimalik soetada Piletitaskust.