Keila oli mängu lõpuminutil neljanda punktiga kaotusseisus, kuid Tautvydas Kupstase tabav kolmene tõi kodumeeskonna 37 sekundit enne sireeni vaid punkti kaugusele (68:69). Seejärel eksis tartlaste rünnakul Martin Paasoja kaugviskel ning Keilal jäi mängu päästmiseks aega kümme sekundit. Kristen Kasemets läks lõpusekundil raskele kaugviskele, kuid see korvi ei kukkunud.

Keila Coolbet, keda ei saanud täna haigestumise tõttu aidata ukrainlane Andrei Mironenko, alustas mängu hästi ja võitis avaveerandi 19:11. Teise neljandiku alguses tegi Tartu 10:0 spurdi ja asus avapoolaja lõpuks omakorda juhtima 37:28. Kolmanda veerandi lõpuks võttis Keila taas sisse juhtohjad, asudes ette 50:48.

Tartu resultatiivsemad olid võrdselt 12 punkti toonud Rain Veideman ja Jalen Henry. Henry tegi kaksikduubli, hankides ka 11 lauapalli. Omar El-Sheikh lisas 11 ja Rando Roos 10 silma.

Keila poolel säras Ihor Serheyev 24 punkti ja 17 lauapalliga. Kupstas ja Saimon Sutt tõid võrdselt 11 punkti. Seitsme pallikaotusega patustanud Kasemets viskas 8 punkti ja jagas kuus resultatiivset söötu.

Tartu sai tabelisse kolmanda järjestikuse võidu, Keilal on kirjas üks võit ja kolm kaotust.

Mängu eel

Keila Coolbet on karikavõistlustel pidanud kolm eelringi kohtumist, millest on teenitud üks võit ja kaks kaotust. Viimati tunnistasid Peep Pahvi hoolealused Rapla Utilitase 97:54 paremust.

Keila mängija Kaido Saks: „Eelmise „korvpalli mängu laadse toote“ skoor tuli meil kiiresti unustada ja teha õiged järeldused, et sellise mängupildi ja kehakeelega me olenemata liigast kellelegi konkurentsi ei paku. Meie mäng peab olema kiirem, agressiivsem ja kordades meeskondlikum. Anname endast maksimumi, et eelseisval mängul Tartuga on platsil teistsugune Keila Coolbet, kui laupäeval. Tulge saali ja elage meile kaasa! Kolmapäev on Keilas kossupäev!“

Tartu Ülikool jätkab karikavõistluste eelringis täiseduga. Kui hooaja avamängus alistati kodusaalis 85:54 Viimsi, siis 21. septembril oldi 83:60 parem Andres Sõbra juhendatavast Keila Korvpallikoolist.