Eriksson rääkis raamatus, et tema nõunik Samir Khan pettis üle-eelmisel kümnendil temalt välja miljoneid eurosid. Juhtum leidis aset 2007. aastal, mil Rootsi legend juhendas Manchester Cityt ja palkas Khani oma rahaasjadel silma peal hoidma.

Juba enne Khani palkamist levisid kuuldused, et tegu pole kõige ausama mehega. Eriksson kaaslaseid aga tõsiselt ei võtnud ning sai valusalt kõrvetada. „Kui ma oleksin seda teadnud, oleksin palju raha säästnud. Mul on elus olnud mõned konarused, kuid Samir Khan on neist kõige hullem. Ta võttis mult ligi 100 miljonit,“ sõnas Erikson.

Sellega aga asi ei piirdunud. Tema nõunik ostis Erikssonilt välja petetud rahaga Barbadosele maja, andes tagatiseks Rootsi treeneri kodu. Barbadose saarel asuva maja kirjutas Khan seejuures Erikssoni nimele.

Eriksson sai oma käepikenduse kelmusest teada ühe Londoni finantsfirma abiga, kes teiste klubiliikmete palvel alustas Khani uurimist. „Tundsin end lollina, kui sain teada, mis juhtus. Mul oli null rahahuvi. Olen ikka veel seetõttu kurb ja kibestunud. Lõpuks oli kõik minu enda süü. Olin liiga kergeusklik ja sain kergesti petta. Ma olin idioot, et lasin tal teha täpselt seda, mida ta soovis,“ lisas Eriksson.

Eriksson oli esimene Inglismaa koondise välismaalasest peatreener. Ta viis inglased aastatel 2002-2006 kolmel suurturniiril järjest veerandfinaali. Klubikarjääri jooksul juhendas Eriksson nii Itaalia, Inglismaa kui Portugali tippklubisid ja võitis 18 trofeed. Kuulus jalgpallitreener suri augusti lõpus 76-aastaselt vähki.