Sevilla väravad lõid David Torres Ortiz (omavärav) 45. ja Chidera Ejuke 85. minutil. Valladolidi tabamuse eest hoolitses teise poolaja alguses Kike Perez.

Taas algkoosseisus alustanud ja täismängu kirja saanud Hein tegi väga korraliku partii ja hiilgas paari suurepärase tõrjega.

Sevilla tegi esimese väga ohtliku rünnaku üheksandal minutil, kui nende esimene terav pealelöök takerdus kaitsjatesse ja seejärel vuhises Saul Niguezi võimas pommlöök väljaspoolt karistusala napilt üle värava ristnurga.

Teise ehmatuse elas Valladolid üle 20. minutil, kui Mario Martini rumala pallikaotuse järel klaaris keskkaitsja Eray Cömert karistusalas palli ohtlikult kõrge löögiga. Videokordus näitas, et tema jalg tabas Sevilla mängija nägu. VAR vaatas olukorra üle ja otsustas, et penaltit siiski ei järgne.

35. minutil oli Valladolidi mees Marcos Andre kontrarünnakul väravavahiga silmitsi pääsemas, ent tema viimane puude ebaõnnestus ja kaitsja suutis olukorra klaarida. Lõpuks fikseeriti selles olukorras Andrele ka suluseis.

Kolm minutit hiljem oli Sevillal suurepärane võimalus skoori avamiseks: Valladolidi kaitsjad kaotasid taas oma karistusala lähistel palli ja Kelechi Iheanacho pääses täiesti vabalt pealelöögile. Heina ja Valladolidi õnneks vuhises pall üle värava.

45. minutil sai Sevilla lõpuks oma tahtmise, kui Valladolidi värava all pandi püsti korralik tulevärk ja hea söödu saanud Peque saatis palli värava eest võrku. Enne seda oli mitu ohtlikku pealelööki takerdunud Valladolidi kaitsjatesse. Heinal selle värava puhul mingit süüd ei olnud. Lõpuks läks see tabamus kirja David Torres Ortizi omaväravana.

Sevilla võitis avapoolaja 1:0 igati teenitult. Pealelöögid jäid nende kasuks 12:1, kusjuures väravaga lõppenud olukord oligi ainus, kus pall värava raame tabas.

Valladolidi meeskond suutis viigistada kohe teise poolaja alguses, 56. minutil. Martin mängis paremal äärel üle kaks Sevilla meest ja andis karistusalasse täpse tsenderduse, mille järel suunas Kike Perez palli tagumisse nurka.

Teise poolaja keskel tegi Hein Sevilla kontrarünnakul suurepärase tõrje, kui tõi tagumisest nurgast ära vahetusmehe Chidera Ejuke ohtliku pealelöögi. Teine hiilgav tõrje meie mehelt sündis 83. minutil, kui Peque sai värava eest vabalt löögile, ent eestlane astus otsustavalt vastu, tegi end suureks ja suutis pallile ette jääda.

Paar minutit hiljem kaotasid Valladolidi mehed oma väljakupoolel palli, Ejuke purjetas seejärel karistusalasse ja saatis palli värava tagumisse nurka seisuks 2:1. Heina näpud paraku pallini ei ulatunud.

90. minutil jäi kodumeeskond Marcao teise kollase kaardi järel vähemusse, kuid Valladolid enam mängu päästa ei suutnud ja pidi leppima 1:2 kaotusega.

Sevilla tõusis tänu võidule 8 punktiga 10.-12. kohta jagama. Hooaja neljanda kaotuse saanud Valladolid langes väljalangemistsooni, olles 5 punktiga 18. kohal.

22-aastane Hein, kes on laenul Londoni Arsenalist, on sel hooajal kaitsnud Valladolidi väravat kõigis seitsmes La Liga mängus. Ta on nullimängu teinud avakohtumises Espanyoliga (1:0) ning Leganesi (0:0) ja eelmises voorus Real Sociedadi (0:0) vastu. Lisaks on Hein teinud täismängu Madridi Reali (0:3), Barcelona (0:7), Celta Vigo (1:3) ja täna siis Sevilla (1:2) vastu.