Kõige suurem konkurents täiskasvanute seas on eelregistreerimise põhjal kehakaalukategooriates 67 kg, 75 kg ja 92 kg. Nendes kategooriates on väljas ka Eesti nimekad poksijad ja mitmekordsed Eesti meistrid. Noorte seas on konkurents kõige tihedam kaaludes 54 kg, 67 kg ja 71 kg.

Silmapaistvatest poksijatest on kohal Anton Vinogradov, Pavel Kamanin, Joosep Palm, Allan Morozov, Mark Andrejev, Maksim Tsvetkov, Nikolai Zaitsev, Sander Reemets, Madis Hiiet, Martin Mikitjanski, Henry-Kermo Tõnov, Fjodor Kamanin, Kirill Mihhailov, Igor Makarov, Roman Budikov, Jevgeni Buslavski ja Semjon Andrejev.

Turniiri raames peetakse reedest pühapäevani kokku 71 kohtumist. Reedel on kavas 12 matši, laupäeval toimub 34 ja pühapäeval 25 kohtumist. Pühapäeval toimub ka võistluste ametlik avamine. Pealtvaatajad saavad nautida lisaks poksimatšidele ka meeleolukaid tantsulisi etteasteid. Finaalidest tehakse otseülekanne Delfi spordiportaalis.

Võistlusi teenindab 30-liikmeline toimkond ja turniir on kantud Euroopa Poksikonföderatsiooni (EUBC) võistluskalendrisse. Turniiri kulgu jälgib ja kontrollib EUBC määratud tehniline delegaat. Võistlustel on esindatud umbes 20 poksiklubi kogu Baltikumist.

Eelmisel aastal võidutsenud tiitlikaitsjatest asuvad taas võistlema Semjon Andrejev, Kirill Mihhailov, Roman Budikov, Joosep Palm, Martin Mikitjanski, Anton Vinogradov, Fjodor Kamanin, Igor Makarov, Maksim Tsvetkov, Pavel Kamanin, Jevgeni Buslavski. Nende eesmärgiks on kaitsta oma tiitleid ja kinnitada oma positsiooni Eesti poksi tippude hulgas.