32-aastane ter Stegen vigastas põlve pühapäevases kohtumises, kus Barcelona alistas 5:1 Villarreali. Esimese poolaja lõpus püüdis väravavaht kõrge tsenderduse, aga sakslane maandus sirgele paremale jalale ning põlvest käis läbi krõks. Ter Stegen jäi koheselt valudes murule ning esimese poolaja lõpus asendas teda varuväravavaht Iñaki Peña.

Esmaspäeval käis ter Stegen läbi operatsioonilaualt. Alates 2014. aastast Barcelonat esindav sakslane loodab hooaja lõpus pääseda veel platsile, aga enamasti loetakse sarnaste vigastuste puhul keskmiseks taastumisajaks kuus kuni üheksa kuud ehk kapteni naasmine pole sugugi kindel.

Barcelona väravavahtide osakond on üsna napp, sest lisaks 25-aastasele Iñaki Peñale on seal vaid noormängijad. La Liga reeglite põhjal võivad nad erandkorras palgata endale ka uue kollkipri. Hispaania meedia sõnul on kaalumisel teiste seas Keylor Navas, Claudio Bravo ja ka karjääri lõpetanud Wojciech Szczesny.

Jättes kõrvale kapteni vigastuse, siis muus osas oli Barcelona pühapäev ilus. Robert Lewandowski tabamused viisid meeskonna esimese poolaja keskpaigaks 2:0 ette ja kuigi peagi Villarreal vastas ühega, siis pikema mõttepausi järel lõi Pablo Torre ühe ja Raphinha kaks väravat.

Sel hooajal kõik kuus mängu võitnud Barcelona on La Liga liider, teist kohta hoidev Madridi Real jääb neist maha nelja punktiga.