Hein tegi laupäeval Hispaania jalgpalli meistriliigas kuuendas voorus oma kolmanda nullimängu, sest Real Valladolid tegi koduväljakul Real Sociedadiga viigi. 22-aastane Eesti koondise kollkipper tegi kohtumises neli tõrjet, millest avapoolaja viimastel sekunditel tehtu lõi korralikult sotsiaalmeedias laineid.

Sooritust jagas ka La Liga ametlik sotsiaalmeedia, kes Hispaania keeles teatas „Karl Hein võtab kõik ära!“ ning inglise keeles „Karl Hein on hiid!“

Sealjuures Hein oli jätkuvalt olulises rollis rünnakute ülesehituses, sest eestlane andis kohtumises 27 söötu – Valladolidi poolel sai enam passe kirja vaid Víctor Meseguer.

St. Pauli sai silma pähe

Esimese kolme mängu järel nullil olnud St. Pauli võõrustas pühapäeva õhtul eelmisel hooajal Saksamaa kõrgliigas neljandana lõpetanud ja tänavu kolmanda vooru järel kolmandat kohta hoidnud RB Leipzigit. Kuigi Leipzig valdas 70% mänguajast palli, siis rohkem ja ohtlikumaid pealelööke sai kirja kodumeeskond.

Lõpuks tegid meeskonnad siiski 0:0 viigi, millega St. Pauli sai tabelisse kirja esimese punkti. Mets alustas taas kolmemehelise keskkaitseliine vasakpoolse liikmena ning ta sai kirja täismängu. Eestlase saldosse jäi paar head sekkumist oma karistusalas ning 32 täpset söötu, mis oli oma meeskonna parim näitaja.

Kuues mängus viis punkti kogunud Valladolid on La Ligas 20 meeskonna seas 17. kohal, neljast matšist ühe viigipunkti teeninud St. Pauli on 18 tiimi seas eelviimane.