HC Panter alistas laupäeval eelmise hooaja veerandfinalisti vastase Riia Prizma 6:2 ja pühapäeval Leedu klubi Vilniuse Hockey Punksi 8:3, vahendas klubi pressiteate vahendusel. Laupäevase mängus viskas kaks väravat soomlane Tomi-Petteri Ansio, ühe lisasid omalt poolt Saveli Novikov, Niko Kivelä, Rasmus Kiik ja Andre Linde. Neist viimane teenis matsis neli resultatiivsuspunkti (1+3).

Pühapäevases mängus tõusis õhtu kangelaseks Daniil Fursa, kes kostitas vastaseid kolme väravaga ning lisas enda kontole ka ühe söödupunkti. Lisaks talle skoorisid Nikita Puzakov, Niko Kivelä, Jegor Romanov, Tomi-Petteri Ansio ja Mihkel Võrang, neist esimene andis lisaks ka kolm söötu.

Nädalavahetusel said Pantrid oma ridadesse ka kaks uut mängijat, sest tiimiga liitusid väravavaht Arvo Konttila ja ründaja Niko Kivelä. Sealjuures äär Kivelä on karjääris osalenud 117 Soome kõrgliiga põhihooaja kohtumises, kus tema saldos on 20 väravat.

Pantrid on sel hooajal võitnud kuuest mängust viis, millega nad hoiavad Optibet Balti liigas esikohta. Tõsi, teised meeskonnad on pidanud seni kolm või neli kohtumist. Järgmise mängu peab Tallinna klubi eeloleval kolmapäeval, mil Riias võetakse mõõtu mulluse Optibet hokiliiga võitja Mogo/LSPA-ga.