Tauri Vahesaar teeb Lauluväljakul slackline’i etteaste enam kui 2100 kooliõpilase silme all.

Tallinna Lauluväljakul toimub Teatejooks ümber laulukaare. Enne jooksu teeb noortega koos soojendust ja läbib nendega jooksuringi Spordinädala patroon, olümpiavõitja ja Riigikogu liige Kristina Šmigun-Vähi. Teatejooksule Tallinnas annab stardi Orkla juhatuse esimees Kaido Kaare.

19. korda toimuv heategevuslik Teatejooks on üle-eestiline spordiüritus. See toimub korraga 29 kohas üle Eesti ning sel aastal on jooksule registreerunud rekordarv - rohkem kui 14 000 osavõtjat 5.-9. klassidest. Osaletakse klasside ja koolide kaupa, eestvedajateks õpetajad ja kohaliku spordielu eestvedajad.

Teatejooks toetab igal aastal heategevusega Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse (HNRK) liikumisvõime kaotanud lapsi. Sel aastal kogub Teatejooks toetust HNRK-le reaktsiooniseina soetamiseks, mida haigla saab kasutada nii teraapiatundides kui ka noorte patsientide vaba aja sisustamiseks.

Rohkem infot toetusfondist saab lehelt www.hnrk.ee/toetusfond.

Kaks aastat tagasi loodi HNRKs heategevusliku Teatejooksu toetusega Eesti esimene haigla siseterviserada. „Uus reaktsioonisein oleks HNRK terviseraja oluline täiendus ning uus võimalus haiglale täita sisukalt ja eesmärgistatult taastusravil viibivate laste ja noorte aega,“ ütles HNRK juht Kadri Englas Teatejooksu pressiteate vahendusel.