Karjääri tipphetkel maailma edetabelis 26. kohta hoidnud Giorgi teenis modellitööga elatist ka tegevmängijana. Lisaks sellele on Itaalia endine tennisist loonud enda rõivabrändi Giomila.

Pärast tennisekarjääri lõppu otsustas Giorgi kevadel kodumaalt lahkuda, tehes seda kellelegi teada andmata. Itaalias puhkes seejärel suur skandaal, kuna tennisisti süüdistati maksuameti eest põgenemises. Väidetavalt oli Giorgil maksmata jäänud poole aasta ning ta viis endaga kaasa ka kuni 100 000 euro väärtuses mööblit.

Viimase info kohaselt on Giorgi nüüdseks kodumaale naasnud. Naise advokaadi Edmondo Tomaselli sõnul on kõik Giorgi poole suunatud süüdistused alusetud. „Camila Giorgi elab nüüd Roomas. Viimastel kuudel on ta ametialastel põhjustel avalikkuse eest eemal olnud,“ kommenteeris Tomaselli haihtumist.

Tomaselli jätkas: „Ta ei põgenenud üldse, nagu paljud arvavad. Ta veetis lihtsalt natuke aega USA-s, naasis siis Itaaliasse ja tegeles siin ka mõne tööprojektiga. See on kõik vaid üks jutt. Camila on alati olnud oma fännidele kättesaadav.“

32-aastane Giorgi võitis tennisekarjääri jooksul neli WTA turniiri, sealhulgas 2021. aastal Toronto WTA 1000 mõõduvõtu. Pika karjääri jooksul teenis Itaalia mängija ligi 6,5 miljonit dollarit auhinnaraha.