Kohtumise avaveerand algas tasavägiselt, kuid peagi pani Lietkabelis sisse teise käigu. Kui veel veerandaja keskel püsisid tablool viiginumbrid, siis pausile mindi võõrustajate 24:17 juhtimisel. Kodumeeskonna dikteerimisel jätkus ka teine veerandaeg. Kui parimal juhul kasvatas Lietkabelis eduseisu 13-punktiliseks, siis poolajapausile minnes oli vahe üheksa silma.

Teist poolaega alustas teravamalt Kirvese leivaisa, kui mõne minutiga vähendati kaotusseis 47:50-le. Viiginumbreid Mažeikiai siiski kätte ei saanud. Lietkabelis sai peagi uue hingamise, minnes otsustavale neljandikule vastu 62:54 juhtimisel. Mažeikiai suutis küll viimasel veerandajal vahe vähendada ühele silmale, kuid kordagi kohtumist juhtima ei asutud. Lõpuminututel näitas kindlamat mängu Lietkabelis, kirjutades hooaja avamängus tabelisse võidu numbritega 82:78.

Võitjate resultatiivseimaks kerkis kreeklane Georgios Kalaitzakis, kes viskas 13 punkti ja korjas viis lauapalli. Mažeikiai parim oli Donatas Sabeckis 21 punkti, seitsme lauapalli ja viie korvisööduga. Mihkel Kirves teenis mänguaega 16 ja pool minutit, visates selle ajaga seitse punkti (kahesed 3/3, vabavisked 1/1). Lisaks korjas eestlane kaks lauapalli, tegi kolm vaheltlõiget ja kaks pallikaotust.

Mažeikiai järgmine kohtumine Leedu kõrgliigas leiab aset 29. septembril, kui kodusaalis võõrustatakse Šiauliaid.