22-aastane Hein, kes on laenul Arsenalist, oli sel hooajal seni kõigis viies mängus Valladolidi väravat kaitsnud. Avamängus Espanyoliga (1:0) ja kolmanda vooru kohtumises Leganesiga (0:0) sai eestlane kirja nullimängu. Lisaks on Hein teinud täismängu Madridi Reali (0:3), Barcelona (0:7) ja Celta Vigo (1:3) vastu.

Algrivistuses alustas eestlane ka Real Sociedadi vastu. Kohtumine kulges kinniselt ja mõlemal meeskonnal avanes häid võimalusi skoori teha äärmiselt vähe. Avapoolaja lõpus tekkis Sociedadil vaat et üks kohtumise parim võimalus, kui värava eest sai peaga suunata Sheraldo Becker. Valladolidi päästis vaid Heina imeline tegutsemine, kes tegi antud olukorras supertõrje.

Kohtumise 58. minutil avanes suurepärane võimalus eduseis haarata ka võõrustajatel, kuid Raul Moro ei suutnud Sociedadi väravavahti Alex Remirot üle mängida. Ärevust suutis kodumeeskond tekitada veel ka mängu kolmandal üleminutil, kuid siis suunas värava eest palli peaga üle Juanmi Latasa.

Hooaja kolmanda nullimängu teinud Hein tegi Valladolidi väravasuul kohtumise jooksul kolm tõrjet. Tema leivaisa paikneb liigatabelis kuuest mängust teenitud viie punktiga 17. kohal. Sociedad hoiab samade punktide arvuga 16. kohta, edestades Valladolidi vaid parema väravate vahe tõttu.

Valladolidi järgmine LaLiga kohtumine toimub teisipäeval, kui võõral väljakul madistatakse Sevillaga.