Selle hooaja ühe totrama teoga sai hakkama Levadia U21 keskkaitsja Reino Urlih. 0:0 seisult mängis Tartu Welco 86. minutil pika palli ette ning meeskonna ründaja Tristan Hoffmann lükkas kahel korral Urlihit selga. 19-aastase Levadia mängijal läks seepeale silme eest mustaks ning ta virutas vastasele lõuahaagi. Loomulikult saatis kohtunik Urlihi punasega platsilt minema ning kuna olukorras sai Hoffmann oma teise kollase kaardi, siis jätkati mängimist 10 vs. 10. Kohtumise võitis Levadia 1:0 belglase Houd Boukhelkhali kolmanda lisaminuti väravast.

Vaata olukorda siit:

28. vooru kõige tähtsamas mängus võtsid mõõtu esiliiga liider Harju JK Laagri ja neist kolme punktiga maha jäänud Viimsi JK. Teatavasti tõuseb esiliiga võitja järgmiseks hooajaks meistrisarja ning teiseks jäänud peab mängima Premium liiga eelviimasega üleminekumänge, kus edulootus on väga väike.

Laagri kunstmurustaadionile kogunenud pealtvaatajad ei näinud neljapäeval ühtegi väravat, aga samas pakuti mitu punast. Harju poolel võttis Andreas Kaevats 66. minutil vastase maha ning sai kinnihoidmise eest kollase, kuid jätkuolukorras läks rüsinaks, kus Jako Kariste ja Rauno Otsassoo võtsid omavahelise pusklemise eest kumbki oma teise kollase.

Olukorras uhas vastasele palliga kuklasse ka Joonas Luts, kes sai teo eest oma esimese hoiatuskaardi. Võitu vajanud Viimsi lootustele tõmbaski vee peale Luts, kes saadeti oma teise kollasega duši alla 82. minutil ning tema klubi lõpetas matši vähemuses.

Vaata olukorda siit:

Sealjuures esiliigas elu keeb. Teisipäeval ja kolmapäeval toimunud viiest meistriliiga mängust vaid ühel oli platsi ääres üle 300 fänni – Kalevi ja Paide kohtumist vaatas 517 silmapaari. Kuid Laagri kunstmurustaadionile oli kahe esiliiga klubi heitlust tulnud nautima lausa 587 inimest.

Päeva teistes matšides kaotas Paide Linnameeskonna U21 sats koduväljakul 3:4 Elvale, sealjuures sealgi lõpetasid võõrustajad Kevin Joshua Kanne punase tõttu mängu vähemuses. Neljapäeva kõige rahulikum kohtumine toimus Tabasalus, kus võõrustajad jäid 1:4 alla Tallinna Flora U21-le. Sealjuures mõlemad meeskonnad lõpetasid matši täisrivistuses.

Esiliiga A-d juhib Harju 59 punktiga, neile järgnevad Flora U21 56, Viimsi 56 ning Welco 48-ga.