Kohtumist võõrustanud KooKool oli enne matši kirjas kaks võitu lisaajal ja üks kaotus, KalPal võit ja kaotus. Robert Rooba tööandja läks mängu 2636 pealtvaataja ees juhtima 1:0, ent Kalpa teisel kolmandikul viigistas ning kolmandal viskasid nad veel kolm väravat. Eestlase eeltööst tõi Vilmos Gallo 1.13 enne normaalaja lõppu tabloole seisu 2:4 ning kümnekonna sekundi pärast skoorsid nad kolmandagi, aga viigini kodumeeskond ei jõudnud.

Neljandat kohtumist järjest KooKoo teise viisiku paremründajana alustanud 31-aastane Rooba sai selles matšis kirja hooaja esimese resultatiivsuspunkti. Eesti koondise kapten on senistes matšides keskmiselt saanud kirja 16 mänguminutit, mille jooksul on teinud poolteist pealeviset. Kristjan Kombe sai hooaja esimeses mängus kirja söödupunkti ja teiseski käis 24-aastane ääreründaja jääl, aga viimases kahes mõõduvõtus pole ta KalPa mängivasse koosseisu kuulunud.

Kalpa hoiab Liigas kuue punktiga neljandat ja KooKoo nelja punktiga kümnendat kohta, sarja juhib täiseduga hokiaastast alustanud Helsinki IFK.