Väga tasavägiselt kulgenud mäng läks lisaajale seisul 66:66. Normaalaja lõpusekunditel oli Christian Bradfordil võimalus Pärnule võit tuua, kuid tema keskpositsiooni vise ei tabanud.

Lisaajal pööras Keila mängu enda kasuks viimase poolteise minutiga, kui Kristen Kasemetsa ja Ihor Serheyevi järjestikused kaugvisked viisid kodumeeskonna 79:72 juhtima. Pärnu jõudis korraks veel nelja punkti kaugusele, ent mängu päästa enam ei suudetud.

Tautvydas Kupstas oli Keila resultatiivseim 20 punktiga, nii Kasemets kui Saimon Sutt viskasid 18 punkti. Kaksikduublini jõudnud Serheyev panustas võitu 10 punkti ja 13 lauapalli.

Pärnu parimana viskas Ajiroghene Ogemuno Johnson 23 punkti ja võttis kaheksa lauda. Christian Bradford lisas 16 silma ja üheksa resultatiivset söötu, kuid teiste panus jäi kehvatuks.

Mõlemad meeskonnad alustasid karikavõistlusi kaotusega, kui Keila Coolbet tunnistas võõrsil Viimsi 95:83 paremust, siis Pärnu Sadam kaotas kodusaalis TalTech/Alexelale 75:94.

Mängu eel

„Selle hooaja esimene kodumäng ja kohe eelmise hooaja kulminatsiooni, ehk veerandfinaali kordus. Mõlemad meeskonnad alustasid nädalavahetusel hooaega kaotusega ning ilmselt põleme mõlemad soovist ennast seekord näidata paremast küljest. Viimsi vastu mängides ei suutnud me paljudest kokkulepitud asjadest kinni pidada, lisaks tegime liiga palju lihtsat praaki. Usun, et esimene värin on nüüdseks meestest maas ja Pärnu vastu suudetakse nädata juba seda taset, milleks oelme tegelikult võimelised. Ootame saali palju publikut ja soovime pakkuda neile mõnusa korvpalliõhtu,“ rääkis Keila Coolbeti peatreener Peep Pahv enne kohtumist.

Uuenenud formaat karikavõistlustel näeb ette, et möödunud hooaja korvpalli Meistriliiga 2. kuni 8. koha meeskonnad peavad omavahel üheringilise eelturniiri, mille järel selgub meeskondade asetus play-offi’deks.

Mängud peetakse 14. septembrist kuni 4. oktoobrini ning kõikidest mängudest toimuvad ülekanded Delfi vahendusel.