Avapoolaeg oli väga resultatiivne ning pikale puhkepausile läks 52:50 eduseisus TalTechi meeskond. Mängu saatus otsustati sisuliselt kolmanda veerandiga, mille Rapla võitis koguni 32:14. Teisel poolajal rünnakul hätta jäänud TalTech pidi lõpuks vastu võtma 17-punktilise kaotuse (80:97), teine mängupool kuulus Raplale lausa 47:28.

Rapla mänguvankrit vedasid 21 punkti visanud Tormi Niits ja Brandon Gerald Mckissic ning 20 silmani jõudnud Jalyn Zacchaeus Mccreary. Hendrik Eelmäe ja Emils Kruminsi arvele kogunes võrdselt 14 silma.

TalTechi parim oli Kristjan Kitsing, kes tõi oma 20-st punktist 19 juba avapoolajal. Patrik Saal viskas 16 ja Rasmus Andre 15 punkti.

Mäng toimus Jõgeval, sest sealt on pärit mõlema meeskonna peatreenerid. Kui TalTechi juhendab Alar Varrak, siis Rapla peatreeneriks on tema noorem (pool)vend Brett Nõmm.

Mõlemad meeskonnad alustasid nädalavahetusel karikavõistlusi võiduga. TalTech oli võõrsil parem Pärnu Sadamast 94:75 ning Rapla alistas kodus Keila KK 98:79.

Uuenenud formaat karikavõistlustel näeb ette, et möödunud hooaja korvpalli Meistriliiga 2. kuni 8. koha meeskonnad peavad omavahel üheringilise eelturniiri, mille järel selgub meeskondade asetus play-offi’deks.

Mängud peetakse 14. septembrist kuni 4. oktoobrini ning kõikidest mängudest toimuvad ülekanded Delfi vahendusel.