MTÜ Spordiklubi Duo mänedžeri Hendrik Rikandi sõnul on enam kui kolmveerand miljoni euro suurune leping rekordiline mitte ainult Eesti võrkpalli jaoks, vaid kindlasti ka üks mahukamaid üldse siinse spordi ajaloos.

„Täna ma võin julgelt öelda, et koostöö Bigbankiga on ajas kasvanud nii kvantiteedis kui kvaliteedis. Rekordleping paneb meile muidugi selge vastutuskoorma teha järgmise kolme aasta jooksul omalt poolt midagi rekordiväärilist,“ oli Hendrik Rikand kokkulepet kommenteerides emotsionaalne.

Bigbank Eesti juht Jonna Pechter õnnitles esmalt Bigbank Tartu meeskonda nädalavahetusel võidetud Balti Superkarika puhul.

„Ilus võit on alati väga hea algus uuele lepinguperioodile. Tartu linn on Bigbanki sünnikodu ja nii on ka Tartu võrkpall juba viimased tosin aastat saanud meie peale kindel olla. Tänasest läheb see koostöö edasi veelgi laiemana, sest esmakordselt hõlmab leping sellises mahus ka noortetiime,“ kommenteeris Jonna Pechter, kelle sõnul on pank tosin aastat kestnud koostöö käigus tänaseks toetanud Tartu võrkpallureid juba ligi kahe miljoni euroga ning uus leping kasvatab seda summat hüppeliselt.

Tartu esindusmeeskonna peatreener Alar Rikberg ja naiskonna peatreener Andrei Ojamets kinnitasid, et algava hooaja esmane eesmärk on Eesti meistritiitel. „Meestega tahaks ka eurosarjas korraliku tulemuse teha. Hea tunne on euromängule minna teadmisega, et järgmisse ringi saamine toob kaasa ainult võidurõõmu, mitte näiteks mure, kuidas eelarvesse lennupiletite raha juurde leida,“ tõi Rikberg omalt poolt esile suure plussi, mida tugev seljatagune meeskonna jaoks tähendab.

Rekordiline toetusleping avalikustati täna Tartus toimunud pressikonverentsil. Bigbank Tartu alustab liigat 29. septembril Tartu Ülikooli spordihoones Selver x TalTechi vastu ning eurosarja 16. ja 17. oktoobril Tartus kohtumistega VC Zhytychi-Polissya ZHYTOMYR-i meeskonna vastu. Naised alustavad hooaega 5. oktoobril kodusaalis leedukate Jonava vastu.