Saate peateemad:

- Kodune korvpallihooaeg sai avalöögi. Kas BC Kalev/Cramole võib kulla kaela riputada? Mis peale Keila sisemadina hakkab kõneainet tekitama? Ja muidugi: kas Stefan Vaaks näitas hooaja avamängus Peep Pahvile, miks koondisesuve on okei ka individuaalset trenni teha?

- Madis Mihkels teenis esimese Eesti ratturina täiskasvanute tiitlivõistlustel medali, EM-pronksi. Ja ta on kõigest 21. See tulevik on ilmselgelt helge?

- Johannes Erm pani Talence’is 8589 punktiga hooajale väärika pitseri. Nutta taga olümpial teivashüpperingi kadunud medalit või rõõmustada positiivse inimesena tohutu edasimineku üle sel aastal?

- EOK presidendivalimistel said kolm kandidaati vajalikud toetushääled kokku. Kersti Kaljulaid pani rivaalidele pika puuga – aga kas see midagi ka päriselt tähendab?

- Artti Aigro sai suusahüpete suvisel GP-l kaks teist kohta. Martin Himma rullsuusa MM-il pronksi, õed Kaasikud hõbeda ja pronksi. Mis sellest talvehooaega edasi kandub?

- Eesti U21 jalgpallikoondis kaotas Saksamaale 1:10 - seejuures nõnda, et väravavaht oli Eesti parim mängija. Midagi on väga valesti?

1x
00:00

Asu „Mehed ei nuta“ jälgijaks:

Vaata veel:

Saate koduleht delfi.ee/mehedeinuta, „Mehed ei nuta“ Facebookis.

Saatejuhtidele saab küsimusi saata Facebookis või meiliaadressil men@delfi.ee.

Kuula kõiki Delfi taskuhäälingusaateid uuenenud Delfi Taskust!