Viimsi võitis avaveerandi 23:16 ning poolajapausile mindi juba võõrustajate 46:28 eduseisul. Teisel poolajal enam Keila kordagi haardeulatusse ei jõudnud ja Viimsi teenis kindla 95:83 võidu.

Viimsi poolelt kerkis üleplatsimeheks Stefan Vaaks, kes viskas 31 punkti. Kristjan Kokk lisas 15 ja Omar Pajic 11 silma. Keila parimana kogus Kristen Kasemets 20 punkti ja üheksa korvisöötu. Tautvydas Kupstas arvele jäi 16 punkti.

Enne mängu:

Viimsi korvpallitiim hooaja eel ühtegi kontrollmängu ei pidanud. Peep Pahvi tüüritaval Keila Coolbetil on septembrist all kaks mängu. Läti Ülikoolist saadi võõrsil jagu 88:85, kodus seljatati Soome klubi Drive Basketball 75:59.

„Ootame põnevusega hooaja esimest mängu. Võrreldes eelmise hooaja kehaliste testide tulemusi, siis oleme nendes sammu edasi teinud ning tahame, et see kajastuks ka mängupildis,“ rääkis eelvaates Viimsi peatreener Valdo Lips. „Peamiseks eesmärgiks on eriti hooaja alguses keskenduda elementidele, millega oleme ettevalmistusperioodil tegelenud.“

„Hooaja esimese mängu eel on alati omajagu teadmatust, sest üks asi on see, mis paistab treeningutel ja kontrollmängudel, kuid ametlik kohtumine - olgu see liiga või karikas - on midagi muud,“ lisas Keila Coolbeti juhendaja Peep Pahv. „Saame olla siiski enesekindlad, kuna oleme hooajaks hästi valmistunud ja märgid näitavad, et füüsiline vorm on hea. Soovime näidata head korvpalli ning ootame oma fänne Viimsisse meid toetama. Haiguse tõttu jääb kõrvale Ralf Küttis ning Erik Makke alles taastub suvisest õlavigastusest.“

Uuenenud formaat karikavõistlustel näeb ette, et möödunud hooaja korvpalli Meistriliiga 2. kuni 8. koha meeskonnad peavad omavahel üheringilise eelturniiri, mille järel selgub meeskondade asetus play-offi’deks.

Alates play-offi’dest, kui kohtuvad madalama liiga võistkonnad korvpalli Meistriliiga võistkondadega, toimub mäng madalama asetusega meeskonna koduväljakul. Kui kohtuvad omavahel kaks KML võistkonda, toimub mäng kõrgema asetusega võistkonna kodus.

Kaamos Karikavõistluste eelturniiri mänge peavad Tartu Ülikool Maks & Moorits, Utilitas Rapla, Pärnu Sadam, TalTech/Alexela, Keila Korvpallikool, Viimsi ning Keila Coolbet.

Mängud peetakse 14. septembrist kuni 4. oktoobrini ning kõikidest mängudest toimuvad ülekanded Delfi vahendusel.