Eesti naiskond kohtus 17. asetusega Hollandiga ning pidi tunnistama vastaste 1,5:2,5 paremust. Koondisele tõid punkte Mai Narva, kes esimesel laual oma vastase alistas, ning Margareth Olde, kes teisel laual viiki mängis.

Mehed kohtusid open-turniiril 110. asetusega Guatemalaga ning võitsid 3:1. Kaido Külaots ja Tarvo Seeman võitsid, Aleksandr Volodin ja Andrei Timošin mängisid viiki.

Nii Eesti nais- kui ka meeskond on alustanud kahe matšivõidu ja ühe kaotusega ning täna kell 16.00 algavas neljandas voorus kohtuvad mõlemad Malaisiaga (open-turniiril 101. asetus ning naiste turniiril 70. asetus).

Kolmandas voorus juhtus tabeli tipus juba rohkem ootamatuid tulemusi. Open-turniiril kaotas 5. asetusega Holland 23. asetusega Itaaliale 1:3 ning 7. asetusega Saksamaa kaotas 23. asetusega Leedule 1,5:2,5.

Naiste turniiril pidid medalipretendentide hulka kuuluvad teise asetusega Gruusia naiskond ning kolmanda asetusega Poola naiskond leppima 2:2 viigiga vastavalt 22. asetusega Rumeenia ja 23. asetusega Kreeka vastu.

Naiskondadest jagavad liidrikohta USA, Hispaania ja Inglismaa (6 punkti). Eesti jagab nelja punktiga 26.-28. kohta.

Meeskondadest on esikohal India, kellele järgnevad USA, Usbekistan ja Hiina (kõik 6p). Eesti meeskond on 4 punktiga 37. positsioonil. Seekordsel maleolümpial mängib 197 võistkonda.