Manchester Unitedil pole Inglismaal ja Euroopas käsil parimad ajad. Möödunud hooajal jäädi Meistrite liigas pidama alagrupiturniirile ning Inglismaa kõrgliigas piirduti kaheksanda kohaga. Palsamit hingele pakkus vaid FA Cup, kus juuni alguses peetud finaalis seljatati linnarivaal Manchester City.

Tänavust hooaega alustas United 1:0 võiduga Fulhami üle, kuid seejärel on tulnud vastu võtta kaotused Brightoni ja Liverpooli vastu. Neist viimane koguni tulemusega 0:3. Samuti peetakse väikestviisi imeks, et pärast suures pildis ebaõnnestunud hooaega jätkab klubi peatreenerina endiselt Ten Hag. Seda enam, et hollandlase eesmärgid on madalamad, kui paljud poolehoidjad loodavad ja kuulda soovivad.

Tuska valmistas selline lähenemine ka Ronaldole, kes nooruses tuli Unitediga kolmekordseks Premier League´i tšempioniks. Samuti võideti Meistrite liiga. Talle valmistas eelkõige pahameelt Manu peatreeneri üks lause, milles Ten Hag toonitas, et klubi pole lihtsalt praegusel ajahetkel võimeline võitma Inglismaa kõrgliigat või Meistrite liigat.

„Manchester Unitedi peatreenerina ei saa nii öelda, et meeskond ei võitle Premier League’i või Meistrite liiga tiitli eest... Peab ütlema, et me proovime,“ kurjustas Ronaldo Rio Ferdinandi juhitavas podcastis. „Soovin klubile alati parimat. Sama, mis mulle endale. Armastan seda klubi. Ma ei ole selline inimene, kes unustab mineviku.“

Ronaldo jätkas: „Ma arvan, et Unitedil tuleks kõik lihtsalt uuesti üles ehitada, kuid selleks on vaja aega. Nad on endiselt üks maailma parimaid klubisid. Hea on see, et nad ise mõistavad, et see on ainus tee. Ma väga loodan ja usun, et selle klubi tulevik on helge.“

Manchester United peab järgmise kohtumise laupäeval, kui liigahooaja neljandas voorus sõidetakse külla Southamptonile.