Tartu meeskonna resultatiivseimaks kerkis poolfinaalis 14 punkti (+12) toonud Valentin Kordas, 12 punkti (+3) lisas Martti Juhkami ja 11 (+5) Jack David Williams. Tartu vastuvõtt oli 49%, rünnakuid lahendati 46-protsendiliselt, blokiga saadi 8 punkti (4 blokki pani Mart Naaber) ja servil löödi 1 äss ja eksiti 10 pallingul.

Selver/TalTechi edukaim oli rünnakul 20 punktiga (+10) Lincoln Williams, 7 punkti panustasid Ian Parish (+2) ja Andri Aganits (+4). Tallinna klubi vastuvõtt oli 55% ja rünnak 43%, blokist saadi 4 ja servilt 3 punkti (tehti 10 serviviga).

Teises poolfinaalis mängivad kell 14.00 Läti meeskonnad Jekabpilsi Luši ja RTU/Robežsardze.

Pronksikohtumine peetakse pühapäeval algusega kell 11.00 ja finaalmäng kell 17.00.

Selver/TalTechi peatreener Andres Toobali sõnul on turniir neile enne järgmisel nädalal toimuvat Meistrite liiga eelringi mängu heaks proovikiviks. „Meie jaoks on Superkarikas selgelt väike eelvaade, mis seisus me oleme enne Meistrite liigat. Eelmine nädalavahetus Tartus (Tartu Sügis Cupil-toim) liiga head infot ei andnud – soomlaste Raisio Loimuga sujusid asjad enam-vähem, aga Tartu vastu tegime kehva esituse. Eks me püüame korrektuurid teha ja koostööd parandada. Paar meest tulid kaitseväest ja alles liitusid meeskonnaga ning täiskoosseisuga pole saanud treenida, eks see mõjutab meie tegemisi. Tartus oli ka üldmänguga probleeme, tegime kaitses palju valesid otsuseid. Püüame iga mänguga paremaks saada ja head enesekindlust leida,“ rääkis Toobal.

Bigbanki peatreener Alar Rikberg ütles, et meeskond on sellises seisus nagu hooaja eel oodata võib. „Nädalavahetuselt ootan ma seda, mida kodusel turniiril ei saanud ehk tasavägiseid hetki väljakul. Tartu turniiril olid meil kõik geimid üsna ühepoolsed ja sportlikku pinget polnud. Teisalt tegeleme me oma kokkumängu lihvimisega, nii erinevate tehniliste kui meeskondlike detailide osas. Siiani on asjad kulgenud plaanipäraselt ja meeskond toimib kenasti, aga kitsaskohti on piisavalt, millega tegeleda. Samas on see enne hooaja algust loomulik faas,“ kommenteeris Rikberg.

Delfi TV ajakava:

14. september

Kell 11.00 Tartu Bigbank - Selver/TalTech 3:0 (25:22, 25:18, 26:24)

15. september

Kell 11.00 - pronksimäng

Kell 17.00 - finaal