Kuigi kauaoodatud intervjuu linastub Saksamaa telekanalis RTL alles pühapäeval, siis vaatajates isu tekitamiseks on esimesed klipid juba ilmavalgust näinud.

„Otsustasime ühiselt, et anname intervjuu,“ selgitas Schumacheri silmarõõm, et tänu sellele loodetakse edaspidi ebameeldivat tähelepanu vältida.

Suhte teatavaks tegemine oli aga puhtalt Schumacheri valik. „Loomulikult toetan Ralfi, aga olin toona üllatunud ja pisut hirmul. Nüüd mõned nädalad hiljem tunnen ennast juba paremini ja ehk praegu ongi kõige parem hetk intervjuu andmiseks.“

„Äkki me näeme paremad välja, sest oleme armunud. Ralf on mulle alati atraktiivne tundunud, isegi siis kui me veel suhtes polnud. Aga nüüd on ta veelgi atraktiivsem,“ naeris Bousquet-Cassagne, kes on ühtlasi Schumacheri ärijuht.

Endise vormelipiloodi sõnul on neil ka palju sarnaseid iseloomujooni ja hobisid, mis tulevad suhtele mõistagi kasuks. „Me oleme tõesti iseloomult väga sarnased: väga konservatiivsed, väga vaiksed ja väga meeldivad. Meil on ka palju ühiseid huvisid’,“ lausus Schumacher, et neile meeldib näiteks koos õhtuti veini juua ja sporti teha.

Ralf Schumacher sõitis vormel-1 sarjas aastatel 1997. – 2007. Aastate jooksul osales ta 182 etapil ning teenis kuus võitu. Poodiumile kerkis ta 27 korda. Hooaja kokkuvõttes oli ta nii 2001. kui ka 2002. aastal neljas.

Ralf Schumacheri vanemaks vennaks on seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher.