Soome kaitse suutis inglaste rünnakuid südikalt tõrjuda kuni 57. minutini, mil Trent Alexander-Arnoldilt hea söödu saanud Kane põrutas palli väravasse. Kakskümmend minutit hiljem saatis kuldsete putsadega mänginud Kane ka teise palli soomlaste väravavahi Lukas Hradecky selja taha. Seekord andis ründetähele söödu debüüdi teinud Noni Madueke.

31-aastase Kane`i arvel on nüüd 100 mänguga kokku 68 väravat.

„Ma arvan, et ma ei mõelnud sajast koondisemängust, kui olin laenul Millwallis, Norwichis ja Leicesteris,“ sõnas Kane kohtumise järel. „Täna oli minu jaoks märgiline õhtu, olen enda üle väga uhke. Ma tahan alati väravaid lüüa ja koondist aidata. See, kui minus kaheldakse, muudab mind veelgi näljasemaks, sest ma tahan kriitikutele tõestada, et nad eksivad minu osas.“

Inglaste ajutine peatreener Lee Carsley on alustanud kahe võiduga. Avamängus said inglased Dublinis Iirimaast jagu samuti 2:0. Iirlased said eile teise kaotuse, kuid jäid Kreekale alla 0:2.

Holland ja Saksamaa tegid eile Amsterdamis 2:2 viigi. Tijjani Reijnders viis juba teisel minutil kodumeeskonna juhtima, kuid avapoolaja lõpus jõudsid sakslaste poolel sihile Deniz Undav ja Joshua Kimmich. Teise poola alguses tagas Hollandile 2:2 viigi Denzel Dumfries.

Nii Hollandil kui Saksamaal on kahe vooru järel 4 punkti. Ühe punkti on teeninud Ungari ning Bosnia ja Hertsegoviina, kes tegid eile omavahel väravateta viigi.