Vormelisarja üheks geniaalsemaks inseneriks peetav 65-aastane Newey ametinimetuseks on Aston Martinis juhtiv tehniline partner. Väidetavalt hakkab Newey teenima Aston Martinis 24 miljoni euro suurust aastapalka, mis koos boonustega võib kasvada 35 miljoni euroni.

„Selles, mida ta teeb, on Adrian maailma parim ja ma olen väga uhke, et ta Aston Martiniga liitus. See on kõige suurem asi, mida oleme pärast F1-sarja naasmist teinud ja see näitab, et tahame peagi MM-tiitlite nimel konkureerida,“ lausus Aston Martini omanik Lawrence Stroll pressiüritusel.

Eelmised 20 aastat töötas Newey Red Bulli meeskonnas peainsenerina ning selle aja jooksul võideti üheskoos seitse individuaalset ja kuus meeskondlikku MM-tiitlit. Tänavu sai aga edukas koostöö Newey soovil läbi. Varasemalt on Newey aidanud üheksa MM-tiitlini ka Williamsi ning seejärel kolme MM-tiitlini McLareni.

Aston Martin hoiab tänavu konstruktorite arvestuses 74 punktiga viiendat kohta. Kahekordne maailmameister Fernando Alonso on sõitjate arvestuses 50 punktiga üheksas ja Lance Stroll 24 silmaga kümnes.