Nimelt osales Fossesholm möödunud nädalavahetusel oma sponsori korraldatud jalgpalliturniiril ja vigastas seal rängalt põlve, vahendab Norra väljaanne Verdens Gang.

„See oli väga valus. Vaatasin oma põlve ja kõik oli paigast ära. Põlvekeder polnud seal, kus olema peaks, vaid madalamal ja valel pool. Mõtlesin, et tule taevas appi,“ selgitas Fossesholm.

Suusataja toimetati jalgpalliväljakult otse haiglasse, kus tema põlvekeder tagasi paika pandi. „See oli kõige hullem asi üldse. Mu nägu läks kahvatuks ja tahtsin oksekotti. See oli nii valus, et tahtsin oksendada, aga seda siiski ei juhtunud. Ma pole ilmselt kunagi sellist valu kogenud,“ meenutas norralanna.

Õnneks pääses Fossesholm suuremate kadudeta, sest ühtegi luumurdu või katkist sidet tal ei tuvastatud ning pärast turse langemist võib suusatajat juba mõne päeva või nädala pärast uuesti trennis näha.

Therese Johaugi järglaseks peetud Fossesholm on viimastel aastatel kannatanud tõsiste terviseprobleemide käes ja eelseisvaks hooajaks valmistub ta erameeskonnas väljaspool rahvuskoondist.

23-aastane Fossesholm krooniti 2021. aastal naiste teatesõidus maailmameistriks. Mõni kuu varem teenis ta MK-sarjas ka oma ainsa individuaalse poodiumikoha, kui oli Lahti suusavahetusega sõidus teine.