Rootsi alustas kohtumist hoogsalt ning eestlaste väravat ohustati esimestest minutitest peale. Tabamuseni jõuti siiski alles 30. minutil. Dejan Kulusevski sai pikalt kaaslasi oodata ja söötu otsida. Anton Jonsson Saletrose ebaõnnestunud ühe puute löök lendas Ken Semale, kelle kuuelt meetrilt pandud soorituse Karl Jakob Hein tõrjus, aga pall jäi värava ette vabaks ning üksi jäetud Viktor Gyökeres virutas selle tühja. Eesti kaitse jäi olukorras arusaamatult pehmeks.

Teine värav löödi 40. minutil. Kulusevski vedas palli karistualasse ja jättis selle vasakule äärele Semale, kes pani terava passi värava ette. Niclas Eliassoni löögile sättis Michael Schjönning-Larsen ennast ette, aga jätkuolukorras saatis üpris üksi jäetud Alexander Isak nahkkera kuuelt meetrilt lati alla.

Järgmine kord sahistati eestlaste väravavõrku 44. minutil. Rootslased said tühjaks jäetud väljakul poolkiire, kus Isak saatis ideaalse passi kaitseliini taha süstinud Kulusevskile. Tema pealelöögi Hein tõrjus, aga pall jäi värava ette vabaks ning Gyökeres lükkas selle tühja.

Loe, millised olid Delfi Spordi arvates mängu otsustav hetk, kes oli mängu staar, kes ebaõnnestuja, mis saab edasi ja millist kurba statistikat Eesti koondis kaotusega jätkas!