Wide reciever Hill on NFL-i üks suurem täht, kes 2022. aastal sõlmis Miami Dolphinsiga neli hooaega kestva ja mängijale 110 miljonit eurot sisse toova lepingu. Eelmisel aastal püüdis Hill 13 touchdowni söötu, mis oli liiga parim näitaja.

Pühapäeval oli Hill Miamis teel sügise esimesele põhihooaja mängule, kui staadionist mõne kilomeetri kaugusel pidasid politseinikud kiirust ületanud sportlase kinni. ESPN-i väitel tekkis Hillil politseiga verbaalne tüli, mille järel ametivõimud rebisid mehe maha ja panid ta käeraudadesse.

Olukorras lekkis välja ka kõrvaltvaataja video, kus kõhuli maha surutud Hilli ümber on kolm politseinikku ja neljas vaatab asja kõrvalt pealt.

Vahi alla võetud mees peagi vabastati ja kõigi märkide järgi saab ta pühapäevaõhtuses matšis Jakcsonville Jaguarsiga kaasa lüüa. Kuid ilmselgelt pole asjade käiguga rahul Hilli agent.

„Juhtunu on südantlõhestav, täiesti ebavajalik ja mõistusevastane,“ lausus teda esindav Drew Rosenhaus, kelle sõnul kasutati tema hoolealuse vastu liigset jõudu. „Uurime asja, aga peamine on see, et Tyreekiga on kõik hästi.“